Toteutamme ovien ja ikkunoiden huollot luotettavasti Uudellamaalla

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Ikkunaparonit Oy on ovien ja ikkunoiden huoltoon erikoistunut yritys, jonka palveluihin kuuluu mm.:

  • Ikkunoiden ja ovien tiivistykset
  • Mekanismien huollot ja vaihdot
  • Lahovauriokorjaukset
  • Vesivuotojen kartoitukset ja korjaukset, myös nostintyönä
  • Karmilämpövuotojen korjaukset
  • Maalivauriokorjaukset.

Annamme työllemme takuun.

Tiivistämme ikkunat ja ovet markkinoiden parhailla tiivisteillä, huollamme ja korjaamme kohteenne tarpeidesi mukaan ja joustavasti. Toimimme mm. Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla sekä muualla Uudenmaan alueella. 

 

Pitämällä huolen ikkunoiden ja ovien huolloista sekä kunnossapidosta voit pidentää niiden käyttöikää huomattavasti. Ovien ja ikkunoiden korjaaminen lisää luonnollisesti myös niiden käyttömukavuutta ja turvallisuutta. Käänny vain puoleemme, me huolehdimme lopusta!

Ikkunat ja ovet kannattaa huoltaa säännöllisesti!

Ikkunoiden ja ovien kunnosta kannattaa pitää hyvää huolta. Huollattamalla ikkunat ja ovet ajoissa voit lisätä niiden käyttömukavuutta ja -ikää huomattavasti. Ikkuna- ja ovityypistä riippuen säännöllisesti huollettujen ikkunoiden ja ovien käyttöikä on jopa useampia kymmeniä vuosia. Kun huolehdit ikkunoiden ja ovien säännöllisestä huollosta, pidät myös huolta siitä, ettei niistä synny kalliita yllätyksiä. Ikkunaparonien suosittelema huoltoväli oville ja ikkunoille on noin 5–10 vuotta. Meidän asentamille laadukkaille tiivisteille huoltoväli vähintään 15 vuotta.

 

Uudenmaan alueella toimiva Ikkunaparonit antaa tietotaitonsa myös kuntotutkimusten osalta käyttöösi, jos et ole varma, mitä ja milloin kannattaisi tehdä ikkunoiden ja ovien kanssa. Tilaa meidät selvittämään niiden kunto! Monesti ammattilaisen näkemys asiasta kannattaa, vaihtamalla kun ei aina parane.